PRODUSE ☰ MENIU ☰ SETICO Setico - producator solutie ignifugare lemn de interior Noi va protejam de foc, apa si inghet! Acasa Despre SETICO Certificari Blog Contact
Email seticochemical_florio@yahoo.com Telefon setico 0723.346.035 • 0729.051.947 • 0770.129.535
accelerator priza, solutie anti inghet beton, mortar, ciment

SETIPS - intarzietor de priza pentru ipsos - intarzie priza pana la 2 ore.

accelerator priza betonSETIPS este o solutie apoasa a sarurilor alcaline ale unor acizi monocarboxilici alifatici cu functiuni mixte polare.

Fisa Tehnica beton timisoara Fisa tehnica [PDF]

Date Tehnice pentru solutie anti inghetDate tehnice [PDF]

Recomandari pentru SETIPSRecomandari

SETIPS este optiunea ideala in aplicarea pentru:

Ipsos de modelaj
Ipsos modelaj
Mulaj ipsos
Mulaj din ipsos
Ipsos Romania
Ipsos
CUPRINS sectiune produs: SETIPS

Ce este SETIPS − intarzietor de priza pentru ipsos si derivate: mulaj ipsos / modelaj

Intarzietor de priza pentru ipsos, solutie apoasa, SETIPS, este destinat pentru modificarea timpului de priza al ipsosului destinat lucrarilor de modelaj si gletuire in sensul prelungirii duratei acestuia de la cca 2 minute pana la 120 minute. Produsul contine saruri alcaline ale unor hidroxiacizi policarboxilici.

Aditivarea ipsosului prin amestecarea solutiei produsului cu apa de preparare a acestuia in proportie de pana la maximum 2% fata de ipsos care asigura intarzierea prizei acestuia cu pana la 120 minute. In cazul utilizarii unei proportii de 1% fata de ipsos intarzierea timpului de priza este de 60 minute. Realizarea amestecului de preparare standard pentru intarzierea prizei cu 120 minute se refera la compozitia:

1000g ipsos / 650 ml apa / 20 ml solutie intarzietor de priza

Ambalare − SETIPS: Ambalare - SETIPS

Flacoane PE de: 10 L / 3 L / 1 L;

Se ambaleaza in flacoane PE cu buson autosigilant cu capacitatea de 1 litru, 3 litri, 10 litri.

Unde se gaseste SETIPS ?

SETIPS este produs de noi, SC SETICO SRL din Timisoara. Pentru a putea comanda acest produs va rugam sa ne contactati in prealabil.

Aspecte tehnice SETIPS

UTILIZARE
Compozitie: SETIPS este o solutie apoasa a sarurilor alcaline ale unor acizi monocarboxilici alifatici cu functiuni mixte polare.
Domeniu de utilizare: SETIPS este intarzietor de priza pentru ipsos - intarzie priza pana la 2 ore.
Mod de utilizare: Utilizarea produsului SETIPS in compozitia amestecului ipsos+apa mentine plasticitatea compozitiei, permitand efecturarea unor lucrari pe durata a 1-2 ore.
Mod de actiune: SETIPS retardeaza procesul de hidratare a ipsosului (sulfat de calciu anhidru) si implicit intarirea rapida a acestuia (circa 2-3 minute). Utilizarea acestuia in compozitia amestecului ipsos+apa mentine plasticitatea compozitiei, permitand efecturarea unor lucrari pe durata a 1-2 ore.

Astfel compozitia poate fi preparata in cantitati relativ mari de ordinul kilogramelor, destinata unor lucrari de tipul:

1. Mulaje din ipsos;
2. Plombarea/obturarea unor defectiuni in zidarie;
3. Chituirea unor defectiuni in structurile din lemn in combinatie cu SETISTOP-S (solutie ignifuga) in vederea asigurarii protectiei impotriva insectelor xilofage (carii) si a protectie ignifuge a acestuia;
4. Gletuirea peretilor de zidarie sau beton, lucrare prealabila zugravirii acestora. Folosirea acestei compozitii este mult mai economica fata de utilizarea unor gleturi cu combinatie complexa;
5. Executarea unor lucrari de modelaj, machete, ...
DEPOZITAREA:
SETIPS se va depozita la temperaturi mai mari de +5 grade Celsius in ambalajele originale.
CARACTERISTICI TEHNICE
Densitate la 20 grade Celsius (g/cm3): 1,022 ... 1,027 g/cm 3
Aspect: solutie apoasa;
Culoare: incolora sau slab galbui;
Punct de congelare: − 5 grade Celsius;
Consum specific: Pentru intarzierea prizei pe timp de 1 ora: 10 ml/kg ipsos; Cu un litru de SETIPS se pot prelucra 100 kg ipsos pentru intarzierea pe timp de 1 ora.
Pentru intarzierea prizei pe timp de 2 ore: 20 ml/kg ipsos; Cu un litru de SETIPS se pot prelucra 50 kg ipsos pentru intarzierea pe timp de 2 ore.

ATENTIE:

SETIPS NU este clasificat ca produs periculos conform HG 937/2010, iar termenul de valabilitate este de 12 luni de la data fabricatiei.