PRODUSE ☰ MENIU ☰ SETICO Setico - producator solutie ignifugare lemn de interior Noi va protejam de foc, apa si inghet! Acasa Despre SETICO Certificari Blog Contact
Email seticochemical_florio@yahoo.com Telefon setico 0723.346.035 • 0729.051.947 • 0770.129.535
accelerator priza, solutie anti inghet beton, mortar, ciment

SETIBET-SG - accelereaza priza mortarelor si betoanelor pe baza de ciment de tip Portland.

accelerator priza betonProdusul nu are actiune coroziva asupra armaturilor din otel ale betonului armat.

Fisa Tehnica setibet Fisa tehnica [PDF]

Date Tehnice pentru solutie anti inghetDate tehnice [PDF]

Recomandari pentru SETIBET-SGRecomandari

SETIBET-SG este optiunea ideala pentru aplicarea pe:

solutie anti inghet beton timisoara
Beton
Accelerator priza mortar
Mortar
Solutie anti inghet ciment
Ciment
CUPRINS sectiune produs: SETIBET-SG

Ce este SETIBET-SG − accelerator de priza pentru beton si mortar din ciment

Setibet-SG se dizolva in apa de preparare a mortarelor si betoanelor in proportie de 1,25 - 2,5% greutate fata de ciment, in functie de temperatura mediului ambiant.

Proportia recomandata este:

1. C=1,25% fata de ciment pentru temperaturi de pana la -5 grade Celsius;

2. C=1,75% fata de ciment pentru temperaturi de pana la -7 grade Celsius;

3. C=2,50% pentru temperaturi de pana la -10 grade Celsius;

Literatura de specialitate recomanda ca turnarea betoanelor sa se realizeze la temperaturi minime de 0 grade Celsius, ulterior, dupa cca 3 ore, temperatura poate sa coboare pana la -10 grade Celsius. In conditiile utilizarii unui accelerator de prize si antiinghet dizolvat in apa de preparare a mortarului sau betonului. Cresterea concentratiei de accelerator de priza poate permite coborarea temperaturii si sub - 10 grade Celsius, dar costurile cresc semnificativ iar la concentratii prea ridicate exista riscul fisurarii structurii turnate. Acceleratorii de priza din clasa azotatilor, azotitilor si formiatilor hidrosolubili cu continut de metale alcalino-pamantoase (calciu, magneziu, etc.) sunt cei mai recomandati in literatura de specialitate.

Solutia apoasa cu SETIBET-SG are un pH in jurul valorii 7 iar la concentratiile uzuale nu reprezinta un pericol pentru mediul ambiant. Nu se recomanda deversarea acesteia in canalizari sau pe sol. Produsul solid nu este toxic, nu degaja vapori si nu are efect iritant fata de piele. Se va evita stropirea ochilor cu solutie apoasa intrucat are un efect usor iritant. Se va proceda la spalarea cu apa curata.

Ambalare − SETIBET-SG: Ambalare solutie anti inghet - Setibet-S

Bidoane / Canistre PE de: 25 kg / 3 kg;

Se ambaleaza in bidoane/canistre cu capacitatea de 3 kg, 25 kg cu care se poate aditiva un volum de 0,40 m3 respectiv 3,32 m3 mortar/beton cu un continut de 300 kg ciment/m3, conform specificatiei tehnice . Se poate livra si in alt tip de ambalaje in functie de solicitarea clientului, inclusiv in ambalaje reciclate, aduse de catre acesta.

Unde se gaseste SETIBET-SG ?

SETIBET-SG, accelerator de priza si solutie anti inghet pentru beton si mortar din ciment este produs de noi, SC SETICO SRL din Timisoara. Pentru a putea comanda acest produs va rugam sa ne contactati in prealabil.

Aspecte tehnice SETIBET-SG

UTILIZARE
Compozitie: SETIBET-SG este o solutie apoasa de saruri anorganice cu continut de inhibitori de coroziune ce asigura protectia anticoroziva a armaturilor din fier beton si a cofrajelor metalice. Nu este un produs periculos pentru mediu, dar se va evita deversarea acestuia in canalizare.
Mod de utilizare: Setibet-SG se dizolva in apa de preparare a mortarelor si betoanelor in proportie de 1,25 - 2,5% greutate fata de ciment, in functie de temperatura mediului ambiant.
DEPOZITAREA:
SETIBET-SG se pastreaza in recipiente inchise la temperaturi cuprinse intre -10 si +45 grade Celsius.
CARACTERISTICI TEHNICE
Solubilitatea maxima in apa la 20 grade Celsius: 1:1 proportii greutate;
Stare de agregare: granule (d = 1 - 4 mm);
Densitate, in vrac: cca 1 kg / litru;
Valoare pH: 6 - 8 unitati;
Toxicitate: NU este toxic.
Inflamabilitate: NU are.

ATENTIE:

Se utilizeaza cu succes si pe timp calduros (3% - 5% fata de ciment), asigurand decofrarea rapida a profilelor din beton (panouri, pavele, borduri) si pentru pastrarea intacta a formei ornamentelor din profile.